Home arrow Utilaje fier forjat
Fier forjat Imprimare
Firma noastra va poate sprijini in punerea bazelor unei afaceri care are ca obiect de activitate prelucrarea fierului forjat printr-o gama completa de utilaje industriale. Cu aceste utilaje se pot fabrica ornamente precum ar fi: cosulete, laba gastii, arc de cerc, spirala, unghiuri si forme decorative, amprentand totodata si teava patrata, fierul plat, otel patrat cu modele vegetale, geometrice, florale, abstracte, etc.
Va punem la dispozitie atat utilaje automate de prelucrare a fierului forjat cu productivitati industriale, cat si dispozitive manuale cu care se executa aceleasi operatii de modelare a fierului forjat.
Pentru a veni in sprijinul celui care prelucreaza fierul, firma noastra importa o gama variata de patine pentru antichizarea fierului si ornamente pentru fier forjat (frunze, flori, varfuri, spirale, s-uri, c-uri si multe alte elemente) toate de o calitate superioara, protejate chimic impotriva oxidarii produse ce se pot suda foarte bine in confectionarea plaselor de gard, porti, balustrade, grilaje, mobilier de interior si exterior, corpuri de iluminat.